En konge kom på besøk

Kong Sverre og hans hær besøkte The Norway Building

Både Kong Olav og Kong Harald besøkte The Norway Building da den var hovedattraksjon på innvandrermuseet i Little Norway i Wisconsin. Men begge var kronprinser da de avla sine besøk. I dag fikk vi besøk av en konge. Sverre Brandhaug, legendarisk Rosenborg-spiller og «kongen av Lerkendal» på tidlig 90-tall. Det var Brandhaug som styrte midtbanen og slo de skreddersydde pasningene til Mini og Karl-Petter Løken. Han spilte for øvrig også konge i «Slaget om Testiklestad» på Sverresborg. Brandhaug leder bedriftsnettverket Arti7 og hadde med seg nesten 50 av sine nettverksvenner på en kosetur til dalføret vårt for å oppleve Thamspaviljongen, Bårdshaug Herregård, Thamshavnbanen og gruva på Løkken. Etter responsen å dømme var det fornøyde gjester vi tok avskjed med før de satte seg på toget for mer mat og forfriskninger.

#TheNorwayBuilding #thamspaviljongen #stavkirke #orkdal #turistattraksjon #kongsverre #arti7

 

Leave a Reply