Thamspaviljongen får stilig logo

 

Thamspaviljongen har fått ny logo. Hittil har vi – med tillatelse fra Scott Winner – brukt logoen til Little Norway. Nå har vi i samarbeid med Kajsa Selnes i Allsidig Design utviklet en ny logo, men fortsatt med elementer fra Little Norway-logoen.

For å lage en logo som gir de rette assosiasjonene gikk vi tilbake i tid og hentet inspirasjon i det grafiske uttrykket som rådet den gangen paviljongen sto på verdensutstillingen i Chicago i 1893.

Denne utstillingen var knyttet til 400-årsmarkeringen av at Columbus oppdaget Amerika, i 1492. Så utstillingen var egentlig ett år forsinket. Den norske deltagelsen bidro for øvrig til at amerikanerne ble klar over at Amerika egentlig var oppdaget flere hundre år tidligere, av nordmannen Leiv Eriksson.

For å markere Columbus’ bragd ble det laget en stilig frimerkeserie, og denne samt grafikken som ble brukt i tilknytning til utstillingen, ble inspirasjon for den fine, nostalgiske utformingen Thamspaviljongens logo nå har fått.

Vi må legge til at Thamspaviljongen er tonet noe ned, for vi ønsker en sterkere markering av paviljongens internasjonale historie. Vi håper det skal bidra til at flere utenlandske turister lokkes til Orkdal og The Norway Building, som den har hett mesteparten av sitt liv. Men det er fortsatt lov å omtale den som Thamspaviljongen lokalt.

Takk til Kajsa for en kjempejobb!

Vi vil gjerne høre hva du synes om vår logo.

The new logo of The Norway Building

In cooperation with Kajsa Selnes at Allsidig Design, a local company, we have developed a new logo for The Norway Building. Part of the logo is an inheritance from Little Norway, and the other part is inspired by American stamps from the World’s Fair era. A nostalgic design which we think is quite pleasing. What d o you think? Let us hear your opinion.

NORWAY BUILDING is the message that stands out, and that is because we want to attract international visitors to Orkdal’s new attraction. Welcome!

#logo #thenorwaybuilding #thamspaviljongen #worldsfair1893 #orkanger #stavkirke #severdighetpåorkanger

Leave a Reply