Dugnad i spredt orden

Endelig kunne noen av Heimattgjengen treffes igjen, denne gang til vårpuss rundt paviljonganlegget og i Rådhusparken. 10 av de som bor nærmest ble invitert og alle møtte etter mye innetid og med stor lyst til å slå av en prat i humoristisk arbeidslag.

Fjorårets oppgraderingsprosjekt, et samarbeid mellom Thamspaviljongen Støtteforening og Orkland kommune, skal i mai avsluttes med plenarbeid mellom sittegruppene. Disse fikk brosteinsunderlag sist høst samtidig som det ble lagt subbus rundt paviljongen og på gangveiene til anlegget. Noen flere bjørker er også felt, stubbene blir fjernet.

Alle er lei seg for at paviljongen er stengt for publikum. Det er kommet noen avbestillinger men også utsettelser og nye bestillinger.
Førstkommende torsdag får vi vite når vi kan åpne for besøk. Men pandemidugnaden er viktigere enn vår. Vi håper smitteutviklingen fortsatt reduseres.

Av smittepreventive hensyn hadde karene denne gangen med egen matpakke, slik skal det egentlig ikke være når det er dugnad. Situasjonen krever tilpasning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Please reload

Vennligst vent ...