17. mai preget av pandemi og fravær av vår.

I dag er det knapt grønt og Rådhusparken er preget av kamp mot Corona-viruset. Her er det satt opp oransje telt både for prøvetaking og utenfor den midlertidige legevakta. Og som alle vet, ingen 17. mai-tog. Men allikevel, noen smakebiter blir det, her er en:
Paviljongen fikk plutselig og humørfylt besøk av Sangkoret Lerka etter at de sist onsdag hadde hatt sangøvelse og lydopptak av fedrelandsangen i sine vante lokaler. Lerka fant ut der og da at de måtte ha en spesiell ramme for filmopptakene. Da måtte det selvfølgelig bli i The Norway Building. 


Her er resultatet:
Nasjonalsangen (Ja vi elsker)

Takk for bidraget til årets 17. mai-stemning!Vi ønsker Lerka tilbake en annen gang, da med opptak av både lyd og film i det populære konsertlokalet.

17. mai 2020
17. mai 2019
17. mai 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Please reload

Vennligst vent ...