JULEHILSEN

God jul til Heimattfolket som er med oss når det er behov for hjelp til forbedring av anlegget, vedlikehold eller guiding og dere 2500 som følger oss på hjemmesidene.

 Året 2020 ble et år med dramatisk nedgang i utleie og gruppebesøk. Maksimal tillatt kapasitet er redusert fra 83 til ca 30 personer. Til tross for dette har vi hatt gudstjenester, vielser og mindre selskaper, også konfirmasjonsselskaper. Nytt i år er bisettelser.

Det positive er en god vekst i tilfeldig besøk i sommer, ca 700. Dette er resultat av flere markedsføringsdrypp og særlig Sommerbilreportasjen. I går stoppet Team Bachstad-På hjemmebane ved paviljongen. Tror at noen vil huske denne helt til neste sommer. NRK TV er den beste markedsføringskanalen.

Vi har fått krisepakke for omsetningsbortfall, 70% av budsjett. Andre positive støttemidler vil bli omtalt her på siden i tiden som kommer.

Orkland Reiselivsforum er etablert med Covidmidler og har som førsteprioritet en hjemmeside for hele Orkland, det er viktig at denne er på plass før neste sesong.

Vår severdighet, stavkirkebygningen som representerte våre rotekte middelalderstavkirker for verden i Chicago, den vokser i anseelse. Den markedsførte Norge i 123 år i USA før Orklendinger reddet den hjem for også å vise at den representerer Orkdals treskjærertradisjon og industrihistorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Please reload

Vennligst vent ...